Om os

VELKOMMEN TIL LØVEN HOME


Løven Home er Danmarks største isenkramkæde og tæppekæde for orientalske varer. Hvis man ønsker et hjem der har de klassiske og traditionelle tæpper fra Tyrkiet eller Orienten, så er det her man kommer hen. Det er også i Løven Home man finder de varer der muliggør et køkken til mellemøstlige retter, lige fra fladbrød til de gryderetter der tager lidt længere tid at forberede. Når bordet skal dækkes med kvalitet, så er det også i Løven Home man finder glas, bestik og porcelæn til når det skal være ekstra fint.

Med andre ord er Løven Home stedet du har ledt efter for at finde ting til dit hjem fra den Orientalske Guldalder. 

Løven Home drives af de to brødre Umit og Musa Taspinar, der selv stammer fra Tyrkiet. Deres ekspertise indenfor hjemmedekoration går helt tilbage til 2003, hvor de startede i det små. Deres viden indenfor dette område stammer fra deres forældre og deres bedsteforældre. Tøv ikke med at kontakte dem direkte for at få de perfekte varer til jeres hjem.

Løven Home er en webshop, men det er også muligt at se varerne personligt. Der er to Løven butikker, der ligger henholdsvis i Albertslund og Hvidovre. Hvor Løven Albertslund hovedsageligt har tæpper, har Løven Hvidovre alt det lækre til hjemmet. Kom og besøg os og se det hele med jeres egne øjne.